BBC Radio

Temat zakładam, bo jak zauważyłem wielu z nas słucha stacji tego nadawcy i warto mieć temat skupiający wszystkie wątki go dotyczące z różnych innych miejsc na tym forum. Sam ostatnio słucham głównie BBC R1, rzadziej BBC WS, R2, R5 i innych stacji, ale często zmieniam.
Jutro (18:30 BST/19:30 CET) R1, R2, R5 i RManchester wyemitują transmisję z koncertu Ariany Grande (i innych muzyków, choćby Justina Biebera) w Manchesterze. Opis transmisji BBCR5 sugeruje, że w przeciwieństwie do dwóch pozostałych stacji nie będzie ona mieć komentarza, a Radio Manchester swoją transmisję zacznie o 16:30BST/17:30CET. Jest to o tyle ważna informacja, że żadna polska stacja nie zdecydowała się na transmisję koncertu.